Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg
Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg
MENU

Welkom

Welkom op de site van Bekkenzorg Inge Hemel, praktijk voor Bekkenfysiotherapie.

 

De praktijk is gevestigd in in Doetinchem, Ulft en Dinxperlo.  ( zie de pagina "Contact")

 

Corona update op 25 november 2022:  

Het is niet meer verplicht tijdens je aanwezigheid in het pand een mondkapje te dragen. Wanneer je het prettig vind in de behandelkamer of tijdens de behandeling kan dat natuurlijk wel. Geef dat dan even aan. 

Wanneer je klachten hebt, neem dan telefonisch contact op, dan bepalen we samen of fysieke behandeling een verantwoorde optie is. 

 

 

We weten het vaak niet van elkaar, maar klachten in het bekken en bekkenbodemgebied komen vaak voor. Bij vrouwen èn mannen.

 

Wil je graag weer kunnen spelen met je kinderen of kleinkinderen zonder urineverlies? Weer op pad kunnen zonder je zorgen te maken of er een toilet in de buurt is? Geen pijn meer ervaren in liezen of genitaliën? Weer kunnen vrijen zonder pijn? Weer makkelijk naar het toilet kunnen voor ontlasting? Geen last meer hebben van trekkende en pijnlijke littekens na een bevalling of operatie? Kijk dan even verder!

 

Ik heb ruime ervaring in het behandelen van klachten in het bekkengebied bij mensen die negatieve ervaringen in dit gebied hebben opgedaan in het leven, bijvoorbeeld negatieve seksuele ervaringen.

 

NB Let op de veranderingen in manier van vergoeden per 01-01-2020. Zie de actuele informatie onder ’vergoedingen’in het menu

Plasklachten        

Ontlastingsklachten                       

Seksuele klachten                                                                

Gynaecologische klachten                                       

Zwangerschapsklachten

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken mail, of bel 0628503631

 Bekkenzorg praktijkfolder