Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg
Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg

Welkom

Welkom op de site van Bekkenzorg Culemborg, praktijk voor Bekkenfysiotherapie van Inge Hemel.

 

Corona update op 20 december 2020:  

De ontwikkelingen rondom het corona virus volgen elkaar snel op. Bekkenzorg Culemborg volgt het advies van het RIVM en het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Dit betekent dat wij open mogen blijven om patienten  te behandelen.  Bekkenzorg Culemborg heeft besloten te behandelen met beschermende kleding, handschoenen en mondbedekking.

Wanneer je klachten hebt, neem dan telefonisch contact op, dan bepalen we samen of fysieke behandeling een verantwoorde optie is. 

Hierbij houden we ons uiteraard aan het hygiëne protocol:

-          Niet komen als je  last hebt van neusverkoudheid-hoesten-koorts

-          Kom alleen (zonder kinderen of partner) tenzij in overleg

-          Handen wassen/desinfecteren bij binnenkomst

-          Een mondkapje dragen in de praktijk

-          Zelf een badlaken meebrengen

-          Na bezoek wordt de behandelruimte schoongemaakt

-          Wij zorgen dat er zo min mogelijk mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Kom daarom pas kort voor je behandeling en verlaat nadien meteen het pand. 

-          In de praktijk is een ’looproute’gemaakt die je volgt. 

Ook is het mogelijk een consult op afstand af te spreken (mail, tel, Whatsapp of facetime). Schroom niet hier gebruik van te maken wanneer je klachten hebt waar je graag advies over ontvangt. Een consult op afstand wordt indien nodig in overleg afgesproken en dan als consult in rekening gebracht. Bel hiervoor 06 28503631.

Houd de website in de gaten voor de nieuwste updates. 

 

 

We weten het vaak niet van elkaar, maar klachten in het bekken en bekkenbodemgebied komen vaak voor. Bij vrouwen èn mannen.

 

Wil je graag weer kunnen spelen met je kinderen of kleinkinderen zonder urineverlies? Weer op pad kunnen zonder je zorgen te maken of er een toilet in de buurt is? Geen pijn meer ervaren in liezen of genitaliën? Weer kunnen vrijen zonder pijn? Weer makkelijk naar het toilet kunnen voor ontlasting? Geen last meer hebben van trekkende en pijnlijke littekens na een bevalling of operatie? Kijk dan even verder!

 

Ik heb ruime ervaring in het behandelen van klachten in het bekkengebied bij mensen die negatieve ervaringen in dit gebied hebben opgedaan in het leven, bijvoorbeeld negatieve seksuele ervaringen.

 

NB Let op de veranderingen in manier van vergoeden per 01-01-2020. Zie de actuele informatie onder ’vergoedingen’in het menu

Plasklachten        

Ontlastingsklachten                       

Seksuele klachten                                                                

Gynaecologische klachten                                       

Zwangerschapsklachten

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken mail, of bel 0628503631

 Bekkenzorg praktijkfolder